FAQ

FAQ

Întrebări frecvente creare site web si SEO

Voi sintetiza răspunsuri la întrebările frecvente care le avem in furnizarea serviciilor de creare site web si optimizare SEO pentru trafic organic in motoarele de căutare. Daca ai orice întrebare privind serviciile mele, nu ezita sa ne contactezi.

image
 • De ce am nevoie de un site web?

  Pentru că publicul (actualii si potentialii clienti) se asteaptă ca firma ta să aibă un site web, care să le ofere câteva informatii de bază si o modalitate de contact. Un website creat bine creste vizibilitatea acestuia in motoarele de căutare pe care oamenii le folosesc pentru a găsi ceea ce caută.

 • Care sunt pasii pentru realizarea unui site web?

  Pasii pentru realizarea unui site web sunt acestia: analiza proiectului, crearea conceptului grafic sau alegerea unei teme de design potrivite afacerii tale, instalarea platformei site-ului (pagini si functionalităti), introducerea initială a continutului în pagini, testare si verificare încărcare pagini si functionalităti, mici modificări si eliminare erori.

 • Cât costă crearea unui site web?

  Pretul pentru realizarea unui site depinde de mai multi factori; intre care: tipul site-ului (corporate / de prezentare, magazin online, etc), marimea site-ului (număr pagini, catalog de produse / servicii) si functionalităti, cine creaza informatia de continut, adica textele pentru website; ce servicii aditionale adăugam în proiect (optimizare, creare continut relevant, etc).

 • Cât durează dezvoltarea unui site?

  Realizarea unui site se poate face într-un interval de la o săptămână până la câteva luni. Durata de dezvoltare a siteului depinde de marimea si complexitatea sa, designul ales, continutul său si serviciile conexe. Pentru implementarea rapida a proiectului am nevoie de răspunsurile si aprobările tale la propunerile mele. Daca ai deja textele pregatite atunci treaba merge foarte repede.

 • Am nevoie de administrare si întretinere site?

  Administrarea si întretinerea site-ului are scopul de a revizui si actualiza informatiile de pe site sau de a asigura functionarea corespunzătoare a site-ului si a modului în care este prezentat vizitatorilor. Una dintre activitătile principale este adăugarea sau modificarea continutului site-ului (text, imagini, multimedia). Costul recurent al acestui serviciu este stabilit după lansarea site-ului web si depinde de ceea ce externalizati pentru a economisi timp.

 • Ce înseamnă si la ce ajută SEO?

  Termenul vine din engleză: Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de căutare). Serviciile SEO reprezintă un set de măsuri care vizează indexarea cât mai mult posibil site-ului dvs. prin motoarele de căutare (Google, MSN) ?i plasarea site-ului dvs. în fruntea listei de rezultate. Această măsură vizează în primul rând optimizarea con?inutului dumneavoastră (text, imagini etc.) ?i interpretarea acestuia de către motoarele de căutare. Ofer rezultate garantate pentru serviciul de optimizare a siteului dvs.

 • Ce e mai eficient, SEO sau publicitatea platită?

  Sa faci o comparatie intre SEO si publicitatea plătită (PPC - pay per click) nu este usor. Ambele tehnici de publicitate, atunci când sunt făcute bine, vor da rezultate măsurabile în traficul pe site. Iată diferentele dintre cele două tipuri de promovare online: SEO oferă rezultate pe termen lung de cel putin 6 luni, în timp ce PPC oferă rezultate imediate. Rezultatele optimizării SEO rămân vizibile mai mult timp, dar vizibilitatea PPC scade de îndată ce campania este întreruptă. Personal recomand SEO.

 • Ce efecte are Optimizarea SEO asupra siteului?

  Scopul principal al acestei optimizări SEO este de a creste valoarea site-ului dvs. si implicit de a încerca să îl plasati cât mai sus în rezultatele motoarelor de căutare.

 • Care sunt motoarele de cautare pentru care va fi optimizat siteul?

  Ne focusam pe optimizarea pentru principalele motoare de cautare Google si Bing.

 • Cum se optimizeaza siteul?

  Optimizarea SEO constă din trei pasi principali: analiză SEO site, optimizare organică, urmărire site.

 • Ce tipuri de optimizare seo oferiti?

  Oferim in special servicii de optimizare SEO organica, in special on-page.

LTR RTL